Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Kabak Mücver

Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 orta uzunluk kabak
  • 1 orta uzunluk havuç
  • Çeyrek demet nane, dereotu, maydanoz, yeşil soğan
  • 2 dolu yemek kaşığı un
  • 1 paket kabartma tozu(çıtırlığı sağlıyor)
  • Tuz
  • Karabiber

Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Kabak Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları rendeleyip suyunu sıkalım.
  2. Havuçları rendeleyelim.
  3. Bütün gereçleri kapta karıştırıp kızgın yağda kızartalım.
  4. Tarifin en kıymetli noktası kabartma tozu unutmayın 👌🏼.
  5. Sıcakken servis edip yiyin soğuyunca yumuşuyor.

Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Kabak Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Diyet Kısırı (Karnabahardan)
Soğuk Kadayıf
Tantuni
Mini Pizza
Lokanta Usulü Mercimek Çorbası
Büskivili Minik Toplar
Hdabla | © 2025 |