Fırında Mangal Soslu Kanat
Fırında Mangal Soslu Kanat Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg kanat
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 2 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı zeytinyağ
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber (ben kajun baharatı kullandım)
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
Fırında Mangal Soslu Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm materyalleri tavuklarla güzelce yoğurun.
- Hazırladığınız kanatları fırın tepsisine dizip üzerini ıslatılmış yağlı kağıt ile örtüp evvelce ısıtılmış 200 derece fırında 15 dk 190 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. (tam 1 saat sürdü).
Mangal tadında efsane kanat tanımı sizlerle 👌🏻.
Fırında Mangal Soslu Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












