Kırma Yeşil Zeytin

Kırma Yeşil Zeytin Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 kilo yeşil zeytin
  • 1. 5 yemek kaşığı iri tuz
  • 1 çay kaşığı limon tuzu
  • 1 dilim limon
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet defne yaprağı
  • Su

Kırma Yeşil Zeytin Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 3 kilo yeşil zeytini pazardan alırken kırdırıyoruz yada kendimiz konutta üzerine su bardağı ile baskı yaparak kırıyoruz kendin yapınca daha hoş oluyor .
  2. 5 litrelik su bidonuna koyup üzerine su çıkacak kadar su koyup ağzını kapatıyoruz ,her gün suyu tazeliyoruz bu süreci 7 gün yapıyoruz.
  3. 7. Gün suyunu süzüp yeni su koyup içine 1. 5 yemek kaşığı iri tuz ,1 çay kaşığı limon tuz, yarım çay bardağı sıvı yağ ,en üstüne bir dilim limon ve defne yaprağını koyup ağzını sıkıca kapatıyoruz.
  4. 15 gün sonrada açıp yiyebiliriz 1 ay geçse dahada lezzetleniyor şimdiden kolay gelsin.

Kırma Yeşil Zeytin Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lahana Sarması
Adıyaman Besni Tavası
Pratik İrmikli Unlu Helva (Şerbetsiz)
Beşamel Soslu Tavuklu Çıtır Börek
Kabarcık
Sütlaç
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet