Kırma Yeşil Zeytin

Kırma Yeşil Zeytin Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 kilo yeşil zeytin
  • 1. 5 yemek kaşığı iri tuz
  • 1 çay kaşığı limon tuzu
  • 1 dilim limon
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet defne yaprağı
  • Su

Kırma Yeşil Zeytin Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 3 kilo yeşil zeytini pazardan alırken kırdırıyoruz yada kendimiz konutta üzerine su bardağı ile baskı yaparak kırıyoruz kendin yapınca daha hoş oluyor .
  2. 5 litrelik su bidonuna koyup üzerine su çıkacak kadar su koyup ağzını kapatıyoruz ,her gün suyu tazeliyoruz bu süreci 7 gün yapıyoruz.
  3. 7. Gün suyunu süzüp yeni su koyup içine 1. 5 yemek kaşığı iri tuz ,1 çay kaşığı limon tuz, yarım çay bardağı sıvı yağ ,en üstüne bir dilim limon ve defne yaprağını koyup ağzını sıkıca kapatıyoruz.
  4. 15 gün sonrada açıp yiyebiliriz 1 ay geçse dahada lezzetleniyor şimdiden kolay gelsin.

Kırma Yeşil Zeytin Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Soslu Kek
Ispanaklı Pancar Salatası
Arnavut Tavuğu (Videolu)
Pirinç Pilavı (Lezzetli, Tane Tane)
Halamın Pastası
Granola Kasesi
Hdabla | © 2024 |