Muhallebili Puding

Muhallebili Puding Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebisi için;

  • 6 bardak süt
  • 5 çorba kaşığı un
  • 1,5 su bardağı şeker

Kıvam alınca;

  • Şekerli vanilin
  • Kremşanti
  • Krema

Puding için;

  • Hazır puding 2 paket

Muhallebili Puding Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muhallebisi için; un, süt, şeker hepsini kıvam alana kadar karıştırarak pişiriyoruz. Ocak’tan alıp birinci sıcağı çıkınca evvel şekerli vanilin karıştırıp sonra krem şanti en son ılık kıvama gelince krema karıştırıp çırpılır.
  2. Sonra puding gerisinde yazan tarife nazaran pişirilir.
  3. Önce muhallebiler paylaştırılır. Puding pişirilip üstüne koyulur en son istediğiniz üstüne süsleyebilirsiniz. Pratik hoş hafif bir sütlü tatlı oluyor.

Muhallebili Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıbrıs Tatlısı Tarifi
Damla Sakızlı Muhallebili Çikolata Soslu Bisküvili Pasta
Susamlı Tuzlu Kurabiye
Patatesli İzmir Köfte
Böğürtlen Reçeli
Mor Lahana Turşulu Nohut Mezesi
Hdabla | © 2025 |