Lotuslu Cookie

Lotuslu Cookie Tanımı İçin Malzemeler

  • 50 gram tereyağı
  • 1 adet yumurta
  • 6 yemek kaşığı esmer şeker
  • 1 tane vanilya
  • 1 tane kabartma tozu
  • 2 paket sütlü çikolata
  • 1 su bardağı ceviz
  • 1 paket elvan ( lotus muadili ) focus bisküvi
  • Yarım çay kaşığı tarçın
  • 1 kavanoz harras kırmızı bisküvi kreması (lotus ) kreması

Lotuslu Cookie Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle oda ısısındaki tereyağı şekeri yumurtayı karıştırın.
  2. Sonra vanilya ,kabartma tozu ,göz kararı unu ekleyin yoğurun katı olmasın ele yapışmasın.
  3. Sonra 1 paket çikolatayı bıçakla kesip 1 bardak cevizide kırıp (blendra vurmayın).
  4. Tarçını içine atın bisküvikeride kırıp içine atın yoğurun.
  5. Sonra ceviz büyüklüğünde toplar alıp içine harras kremasından kaşıkla doldurun kapatıp yuvarlak yapın.
  6. İsterseniz kremadan hamurunada biraz koyabilirisniz.
  7. Sonra yuvarlayıp tepsiye dizin.
  8. 180 derce evvelden ısıtılmış fırında 15- 20 dakka ortası pişirin fırına nazaran değişiklik gösterdiği için 20 dak dedim. Olağanda 15 dakika. Afiyet olsun.

Lotuslu Cookie Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Süper Ağlayan Pasta
Portakallı Bademli Kek
Katmer
Sulu Köfte
Mayasız Poğaça
Çatlak Kurabiye
Hdabla | © 2025 |