Taze Peynirli Pide

Taze Peynirli Pide Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için:

  • Tuz
  • 1/2 (yarım) paketin yarısı yaş maya
  • 2 su bardağı su
  • Aldığı kadar un

İçi için;

  • 500 gram taze peynir
  • 100 gram şeker
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Taze Peynirli Pide Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle hamuru yoğurun ve bekletin.
  2. O ortada peynir ve şekeri bir kaba alıp yağı ekleyip karıştırın.
  3. Hamurumuz mayalanıca pide hali verip içine tepside yerleştirip peyniri içine serpin.
  4. 200 derece ısıtılmış fırına ekleyip pişirelim ,deneyeceklere afiyet olsun.

Taze Peynirli Pide Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokanta Usulu Tavuk Haşlama
Ganajlı Pasta
Hasta Çorbası
Kolay Pancarlı Turplu Karışık Salata Tarifi
Kahvaltının En Sağlıklı Hali Yulaf
Puding Yapımı
Hdabla | © 2024 |