Tavuk Şiş

Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğüsü
  • Domates
  • Biber

Sosu için;

  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı soya sosu (isteğe bağlı)
  • Kekik
  • Toz biber
  • Pul biber
  • Tuz

Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuklarımızı çok küçük olmayacak halde doğrayalım.
  2. Bir kasede sos gereçlerinin hepsini karıştırıp tavuklarımızı ekleyelim, buzdolabında en az 2 saat dinlendirelim.
  3. Çöp şişlere dizdikten sonra kalan sosuda üzerine sürüp 180 derece fırında alt üst ayarda pişirelim. Afiyet olsun.

Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ekşili Köfte
Balkabaklı Magnolia (Videolu)
Trileçe Tarifi ( Tam Ölçü)
Bazlama
Köz Patlıcan Köz Biber Meze
Çıtır Börek
Hdabla | © 2025 |