İncikli Bezelye Yemeği

İncikli Bezelye Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram tavuk incik
  • 2 adet orta uzunluk patates
  • 1 adet soğan
  • 500 gram dondurulmuş bezelye
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 adet domates
  • 2.5 su bardağı sıcak su
  • Yağ
  • Tuz

İncikli Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir tencereye yağ ve yemeklik doğradığımız inciklerimizi kavuruyoruz.
  2. Kavrulan tavuklarımıza soğan, patateslerimizi ve dondurulmuş bezelyeleri ek edilip kavuruyoruz.
  3. Kabuklarını soyup yemeklik doğradığımız domatesleri ve salçayı ek edip bir kaç dakika kavuruyoruz.
  4. Sıcak suyu ve tuzu ekleyip pişirmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun.

İncikli Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Işkın, Işgın, Uşkun, Uçkun, Dağ Muzu Yada Yayla Muzu İle Çorba Tarifi
Domatesli Omlet
Boyoz Tadında Enfes Börek (Akşamdan Hazırlanan)
Kahvaltıya Kaşarlı Domates Kızartması
Kahvaltılık Zeytin Salatası
Diyet Menüm
Hdabla | © 2025 |