İncikli Bezelye Yemeği
İncikli Bezelye Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 400 gram tavuk incik
- 2 adet orta uzunluk patates
- 1 adet soğan
- 500 gram dondurulmuş bezelye
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 adet domates
- 2.5 su bardağı sıcak su
- Yağ
- Tuz
İncikli Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Uygun bir tencereye yağ ve yemeklik doğradığımız inciklerimizi kavuruyoruz.
- Kavrulan tavuklarımıza soğan, patateslerimizi ve dondurulmuş bezelyeleri ek edilip kavuruyoruz.
- Kabuklarını soyup yemeklik doğradığımız domatesleri ve salçayı ek edip bir kaç dakika kavuruyoruz.
- Sıcak suyu ve tuzu ekleyip pişirmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun.
İncikli Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











