Çubuk Pankek

Çubuk Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 buçuk su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 adet muz
  • 10 tane çilek
  • 200 gr sütlü çikolata

Çubuk Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle şeker ve yumurtayı bir kaba çırpalım.
  2. Daha sonra süt, un ,vanilya ve kabartma tozunu ekleyip çırpmaya devam edelim .
  3. Daha sonra evvelden ısıttığımız tavayı bir fırça yardımıyla yağlayalım.
  4. Yemek kaşığıyla küçük modüller yerleştirelim tavaya ve pişirelim.
  5. Sonra çöp şişe 1 pankek, 1 tane muz ,1 pankek ,1 tane çilek olacak halde yerleştirelim ve üzerine benmari yordamı erittiğimiz çikolatayı dökelim deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

Çubuk Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Yumuşacık Brownie
Spoonful
Dört Bezeyle Ev Yapımı Cevizli Baklava (Çok Pratik)
Kremsi Kıvamı İle Borcamda Kardelen Pastası
Anne Keki
Bayat Ekmekli Bazlama Tarifi
Hdabla | © 2024 |