Kerevizli Ve Havuçlu Bebek Çorbası

Kerevizli Ve Havuçlu Bebek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 50 gram dana kıyma
  • 1 adet havuç
  • 1/3 kereviz
  • 2 adet arpacık soğan
  • 1 diş sarımsak

Kerevizli Ve Havuçlu Bebek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kıymayı biraz suda çektirerek pişiriyoruz.
  2. Kıyma suyunu çektikten sonra zeytinyağı ile soğan ve sarımsakları kıymayla kavuruyoruz.
  3. Ardından evvel havuçları, sonra kerevizleri bir iki çevirerek kavuruyoruz.
  4. İçerisine bir çimdik tuz, azıcık kimyon ve karabiber ekleyerek lezzet veriyoruz. ( tüm baharatlar eser ölçüde denebilir).
  5. Son olarak iki su bardağı su ile pişmeye bırakıyoruz.
  6. Sebzelerin piştiğini çatal yardımı ile denetim ettikten sonra altını kapatabiliriz.
  7. En son biraz kesimli kalacak halde blenderdan geçiriyoruz. Minnoşlara afiyet olsun. 💕💕💕.

Kerevizli Ve Havuçlu Bebek Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Köftesi
Karnabahar Yemeği
Pankek
Kremalı Bezelyeli Tavuk
Yoğurtlu Pirinçli Semizotu
Susamlı Toplar
Hdabla | © 2025 |