Kerevizli Ve Havuçlu Bebek Çorbası
Kerevizli Ve Havuçlu Bebek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 50 gram dana kıyma
- 1 adet havuç
- 1/3 kereviz
- 2 adet arpacık soğan
- 1 diş sarımsak
Kerevizli Ve Havuçlu Bebek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle kıymayı biraz suda çektirerek pişiriyoruz.
- Kıyma suyunu çektikten sonra zeytinyağı ile soğan ve sarımsakları kıymayla kavuruyoruz.
- Ardından evvel havuçları, sonra kerevizleri bir iki çevirerek kavuruyoruz.
- İçerisine bir çimdik tuz, azıcık kimyon ve karabiber ekleyerek lezzet veriyoruz. ( tüm baharatlar eser ölçüde denebilir).
- Son olarak iki su bardağı su ile pişmeye bırakıyoruz.
- Sebzelerin piştiğini çatal yardımı ile denetim ettikten sonra altını kapatabiliriz.
- En son biraz kesimli kalacak halde blenderdan geçiriyoruz. Minnoşlara afiyet olsun. 💕💕💕.
Kerevizli Ve Havuçlu Bebek Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








