Yumurtalı Ispanak Kavurması

Yumurtalı Ispanak Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 500 gram ıspanak (temizlenmiş)
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz

Yumurtalı Ispanak Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ispanağı yıkayın ve süzgece alarak fazla suyundan arındıralım.
  2. Tavanıza yağınızı ve küp doğranmış soğanı alarak kavuralım.
  3. Soğanlar pembeleşince salçayı ekleyip kavurmaya devam edelim.
  4. Ardından küçük modüllere ayrılmış ıspanakları ekleyerek pişirelim.
  5. Suyunu çekene kadar kavuralım.
  6. Yumurtaları ekleyip kapağı kapalı olarak 5 dakika daha pişirelim(isteğe nazaran top yada çırpılmış olarak ekleyelim).
  7. Sıcak sıcak servis edelim. Afiyetler olsun.

Yumurtalı Ispanak Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahve Yanı Kurabiye
Sütlü Çiğ Börek
10 Dakikada Hazırlanan En Lezzetli Sufle Tarifi
İncir Pestili
Siyez Ekmeği (Ekmek Yapma Makinesi İle)
Anneler Gününe Özel Yaş Pasta
Hdabla | © 2025 |