Tiramisu (Yalancı )

Tiramisu (Yalancı ) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı süt
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı margarin
  • 1 paket eti burçak bisküvi
  • 1 paket çikolata sosu(hazır )
  • 2 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı kahve ( bisküvileri ıslatmak için)
  • Üzeri için; fıstık
  • Ceviz

Tiramisu (Yalancı ) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un, nişasta ,şeker ve sütü bir tencereye alıp kısık ateşte kaynayana denk karıştıralım.
  2. Kaynayan muhallebilinin altını kapatıp üzerine vanilya ve margarini ekleyip soğumaya bırakalım.
  3. Çikolata sosusunu 2 su bardağı süt ile pişirip altını kapatalım.
  4. Granül kahveyi sıcak suda eritip yada nescafede olabilir bisküvileri ıslatalım.
  5. Kabın altına evvel bisküvi sonra muhallebili sonra yeniden bisküvileri ekleyip üzerine çikolata sosunu döküp soğumaya bırakalım.
  6. Soğuyan tiramisunun üzerini süsleyip servis edelim afiyet olsun 💐.

Tiramisu (Yalancı ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği
Antep Cheesecake
Portakallı Kek
Limonlu Zerdeçallı Kış Keki
Ezmeli Kebap (Közlenmiş Sebzeler İle Tam Bir Lezzet Şöleni)
Ballı Cevizli Muz
Hdabla | © 2025 |