Kabaklı Cacık

Kabaklı Cacık Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 büyük uzunluk kabak
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Bir tutam dereotu
  • 1 yemek kaşığı kuru nane
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 6 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • Tuz

Kabaklı Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları rendeliyoruz.
  2. Tavaya zeytinyağını alıp kabakları 5-6 dakika kavuruyoruz.
  3. İnce ince doğranmış dereotunu da kabakların üzerine ekleyip 3-4 dakika daha kavurup ocaktan alıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.
  4. Ayrı bir kapta yoğurtları ve kuru naneyi karıştırdıktan sonra soğumuş olan kabaklar ile karıştırıp servis ediyoruz.

Tadı mükemmel oluyor kesinlikle denemenizi tavsiye ederim 💖.

Kabaklı Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nefis Havuç Çorbası (Videolu)
Islak Kakaolu Kurabiye
Çıtır Salatalık Turşusu
Magnolia Kreması
Kız Kıza Date Masası
Terbiyeli, Zerdeçallı, Havuçlu Tavuk Çorbası (Azıcık Tavuk Etiyle Harika Lezzet)
Hdabla | © 2024 |