Kabaklı Cacık

Kabaklı Cacık Tanımı İçin Malzemeler
- 3 büyük uzunluk kabak
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- Bir tutam dereotu
- 1 yemek kaşığı kuru nane
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 6 yemek kaşığı süzme yoğurt
- Tuz
Kabaklı Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kabakları rendeliyoruz.
- Tavaya zeytinyağını alıp kabakları 5-6 dakika kavuruyoruz.
- İnce ince doğranmış dereotunu da kabakların üzerine ekleyip 3-4 dakika daha kavurup ocaktan alıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.
- Ayrı bir kapta yoğurtları ve kuru naneyi karıştırdıktan sonra soğumuş olan kabaklar ile karıştırıp servis ediyoruz.
Tadı mükemmel oluyor kesinlikle denemenizi tavsiye ederim 💖.
Kabaklı Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



