Kabaklı Cacık

Kabaklı Cacık Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 büyük uzunluk kabak
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Bir tutam dereotu
  • 1 yemek kaşığı kuru nane
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 6 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • Tuz

Kabaklı Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları rendeliyoruz.
  2. Tavaya zeytinyağını alıp kabakları 5-6 dakika kavuruyoruz.
  3. İnce ince doğranmış dereotunu da kabakların üzerine ekleyip 3-4 dakika daha kavurup ocaktan alıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.
  4. Ayrı bir kapta yoğurtları ve kuru naneyi karıştırdıktan sonra soğumuş olan kabaklar ile karıştırıp servis ediyoruz.

Tadı mükemmel oluyor kesinlikle denemenizi tavsiye ederim 💖.

Kabaklı Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hamburger Menü (Karamelize Soğanlı)
Sütlü, Havuçlu, Patates Çorbası (Yumuşak İçim Hafif Çok Lezzetli)
Pide Poğaça
Patatesli Poğaça (İnstant Mayalı)
Orijinal Kavala Kurabiyesi (Videolu)
Coleslaw Salatası
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet