Un Kurabiyesi

Un Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram tereyağı yahut margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı buğday nişastası
  • 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 3,4 -5 su bardağı un

Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Margarin, sıvı yağ, yumurta ,nişasta ve pudra şekerini mikserle çırpın. Akabinde un vanilya ve kabartma tozunu ekleyip elimizle yoğuralım.
  2. Hazırlamış olduğumuz hamuru dondurma kaşığın içine doldurup yavaşça bastırıp aksi çevirelim ve çıkaralım. Akabinde yağlı kağıt serili fırın tepsimize yerleştirelim.
  3. 170 derecede üzerleri hafif pembeleşinceye dek pişirelim. Fırından çıkardıktan sonra tepside soğumasına itina gösterelim. Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun 🫶🏻💕☺️.

Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kinoalı Kabak +8
Sebzeli Güveç (Videolu)
Fesleğenli Domatesli Kuskus
Bayatlamayan Poğaça
Bisküvi
Efsane Bisküvili Pasta Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |