Pişi

Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • Göz kararı un
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • Tuz
  • Yeteri kadar su

Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kaba un koyup üzerine yumurta, tuz ve kabartma tozunu ekleyip karıştıralım.
  2. Üzerine su koyup kıvamlı hale getirelim. Hamuru toparlayalım.
  3. Tezgah üzerine hamurumuzu alıp elimize yapışmaması için biraz unlayalım. Açalım lakin çok kalın çok da ince olmasın.
  4. Keselim ve kızartalım. Afiyet olsun 🌷.

Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Girit Usulü Enginarlı Pilav (Efsane Lezzet)
Fırında Beşamel Soslu Patates Oturtma
Kaptandan Bacınalı Enfes Etli Bamya
Soğuk Kahve (Tarif Sordurur)
İçi Peynirli Çörek (Yiyen Tarif Soruyor)
Düğürcük Çorbası
Hdabla | © 2024 |