Mercimek Çorba Sade ve Yağsız

Mercimek Çorba Sade ve Yağsız Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı mercimek
  • 4 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı tuz tepeleme

Mercimek Çorba Sade ve Yağsız Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mercimek yıkanır su ve tuz ile birlikte bir tencereye alınır.
  2. Kaynamaya başlayınca üzerindeki kefler alınarak mercimekler eriyip, suyla özleşinceye kadar kaynamaya devam edilir.
  3. Bu evrede mercimekler yumuşadıktan sora blenderdan da geçirilebilir çorbamız katı kıvama gelince içmeye hazır deneyeceklere. Afiyet olsun😊

Mercimek Çorba Sade ve Yağsız Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kara Lahana Turşusu (Bugün Yap Yarın Ye)
Evdekilerle Makarna
Efsane Mısır Çorbası
Çilekli Magnolia
Sıvı Yağlı Kum Gibi Dağılan Kandil Simidi Katı Yağsız (Videolu)
Şeftali Salatalı, Diyet Somon Bowl
Hdabla | © 2025 |