Lokanta Usulü Mercimek Çorbası

Lokanta Yordamı Mercimek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı kırmızı mercimek
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • Kimyon
  • Karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 litre sıcak su

Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye zeytinyağını alalım.
  2. Üzerine yemeklik doğradığımız soğanı ekleyip kavuralım.
  3. Sonra unu ekleyip kavuralım.
  4. Mercimeği,suyu,tuz ve baharatları ekleyelim, pişirelim.
  5. Piştikten sonra blenderdan geçirelim.Afiyet olsun. 🍀.

Lokanta Yordamı Mercimek Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Renkli Patates Garnitür (Görenler Pasta Sanıyor)
Tarçınlı Kurabiye
İrmik Kesmesi
Yoğurtlu Kırmızı Köz Biber
Ayva Çayı
5 Dakikada Menemen Tadında Kahvaltılık
Hdabla | © 2025 |