Lokanta Usulü Mercimek Çorbası

Lokanta Yordamı Mercimek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı kırmızı mercimek
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • Kimyon
  • Karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 litre sıcak su

Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye zeytinyağını alalım.
  2. Üzerine yemeklik doğradığımız soğanı ekleyip kavuralım.
  3. Sonra unu ekleyip kavuralım.
  4. Mercimeği,suyu,tuz ve baharatları ekleyelim, pişirelim.
  5. Piştikten sonra blenderdan geçirelim.Afiyet olsun. 🍀.

Lokanta Yordamı Mercimek Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohuttan Krep/Ekmek
Süzme Mercimek Çorbası İçimizi Isıtacak Bir Çorba
Tarçınlı Havuçlu Cevizli 1 Yumurtalı Kek
Buzluktan Eksik Etmediğim Buzluk Kurabiyesi
Su Böreği
Yaban Mersinli Crumble Kek
Hdabla | © 2025 |