Elmalı Pirinçli Muhallebi

Elmalı Pirinçli Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet elma
  • Yarım çay bardağı pirinç
  • 3-4 adet bebek bisküvisi

Elmalı Pirinçli Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Elmayı soyalım ve pirinçle bir arada suda yumuşatalım.
  2. Yumuşayan elma ve pirinçi blenderdan geçirelim.
  3. Sonrasında püreyi bir kaseye aktaralım.
  4. Üzerine bebek bisküvisini ekleyelim ve tanımımız hazır 🌸.

Elmalı Pirinçli Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hatay Usulü Haytalı
Cocoball
Fırında Çilek Kurutma
Kruvasan Poğaça
Glutensiz Çilek Soslu Tart Kek
Fırında Kuşbaşı Tavuk
Hdabla | © 2025 |