Havuçlu Pasta

Havuçlu Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 orta uzunluk elma
  • 4 orta uzunluk havuç
  • 1 portakal rendesi ve suyu
  • 1 su bardağından 2 parmak eksik toz şeker
  • 1.5 paket petibör

Krema için;

  • 4 su bardağı süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 pk vanilya

Havuçlu Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Elma ve havuçları rendeleyelim.
  2. Üzerine şekeri ekleyip 5 dk pişirelim.
  3. Daha sonra portakal suyu ve rendesini ekleyip pişirmeye devam edelim.
  4. Havuçlar yumuşayınca bisküvileri de ekleyip karıştıralım.
  5. Küçük dikdörtgen borcamın içine boşluk kalmayacak formda yayalım.
  6. Bir tencerede süt şeker nişasta ve unu yoğunlaşana kadar pişirelim.
  7. Altını kapatınca vanilya ekleyelim.
  8. Pastanın üzerine kremayı yayalım.
  9. Dolapta en az 4-5 saat bekletip o denli servis edelim.

Havuçlu Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Bademli Kek
İzmir Köfte
Tavada Somon Balığı Tarifi
Bal Kabağı Tatlısı
Waffle
Kavala Kurabiyesi
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet