Pancar Salatası

Pancar Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet büyük uzunluk pancar
  • 1 kutu konserve mısır
  • 8 adet kornişon salatalık turşusu
  • Yarım demet dereotu
  • Yarım demet maydonoz
  • Birkaç kısım taze nane
  • Yarım su bardağı ceviz
  • Nar ekşisi
  • Yarım limon
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Pancar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancarları soyup küp küp doğrayarak düdüklü tencerede orta sertlikte haşlıyoruz.
  2. Bu ortada yeşillikleri ve turşuyu ince ince doğrayıp,cevizi de kırıyoruz.
  3. Haşlanan pancarların suyu süzülüp soğuduktan sonra tüm gereçleri karıştırıyoruz.
  4. Damak zevkinize nazaran gereç ölçüsünü azaltıp arttırabilirsiniz diye bilhassa bir ölçü belirtmedim.
  5. Zeytinyağı tuz limon ve nar ekşisini de ekleyip güzelce karıştırıyoruz.Afiyet olsun🌸.

Pancar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Erik Tavası
Lagman
Yoğurmadan Cevizli Ekmek (Ciabatta)
Pamuk Gibi Tel Tel Açma
Tereyağlı Pirinç Pilavı
Fırın Sütlaç
Hdabla | © 2025 |