Bakla Kavurması

Bakla Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram bakla
  • 1 küçük soğan
  • 6 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Dereotu
  • Toz biber
  • İsteğe nazaran 1 yumurta

Bakla Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Baklaları yıkayıp ince ince doğuyoruz.
  2. Zeytinyağını ve soğanı bir tavaya alıp ocağa koyuyoruz.
  3. Biraz kavurduktan sonra baklayı ekliyoruz ocağı kapatmaya yakın dereotunu,toz biberi ve tuzunu ekliyoruz.
  4. İsteğe nazaran üzerine bir yumurta kırılabilir.

Bakla Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karışık Turşu
Profiterol(Kolay Yapım)
İrmik Helvası
Şöbiyet Tatlısı Tarifi
Bamya Çiçeği Çorbası
Trileçe (Videolu)
Hdabla | © 2025 |