Meyhane Pilavı

Meyhane Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı bulgur
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tane kırmızı biber
  • 1 bir tane çarliston biber
  • 1 tane domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 4/5 su bardağı sıcak su
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz

Meyhane Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavaya soğanlarımızı alalım ,biraz kavuralım.
  2. Biberimizi koyalım ,salçamızı koyalım, biraz kavuralım.
  3. Ardından domates koyalım ,biraz daha kavurduktan sonra bulgurumuzu ekleyelim.
  4. Baharatlarımızı koyalım ,biraz da kavurduktan sonra suyumuzu ekleyelim afiyet olsun.

Meyhane Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabak Mücveri
Tahinli Kuru Baklava
Vitamin Deposu Gün Salatası
Sarımsaklı Köfte
Peynirli Ve Tohumlu Pratik Poğaça
Şipşak Puf Börek
Hdabla | © 2025 |