Kayseri Yağlaması

Kayseri Yağlaması Tanımı İçin Malzemeler
- 6 adet lavaş
İçi için;
- 500 gram kıyma
- 2 adet biber
- 2 adet domates
- 1 adet soğan
- 2 çay kaşığı tuz
Üzeri için;
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 2 çay kaşığı pulbiber
Kayseri Yağlaması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kıymayı kavuruyoruz doğradığımız domates, biber, soğanları içine ekliyoruz baharatları ekliyoruz.
- Kıyma güzelce kaynadıktan sonra lavaşın üstüne ek ediyoruz 6 kat olacak formda devam ediyoruz.
- Sonrasına üzerine çırpılmış yoğurdu ek ediyoruz. Afiyet olsun ⭐️
Kayseri Yağlaması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

