Pankek Tatlısı

Pankek Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • Yarım su bardağı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket vanilya
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı un

Meyvesi için;

  • 10 adet çilek
  • 4 adet muz
  • 2 adet kivi

Üzerine;

  • Çikolata sosu yada nutella (eritilmiş)

Pankek Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri çırpalım.
  2. Kalan materyalleri de ekleyip çırpalım.
  3. Unu da ekleyip akışkan bir hamur elde edelim.
  4. Bir tavaya küçük porsiyonlarda hamur sıkıp, pişirelim.
  5. Çöp şişlere 2 pankek meyve, tekrar pankek tekrar meyve olacak biçimde dizelim.
  6. Üzerine çikolata dökelim ve servis yapalım.

Afiyet olsun 😋

Pankek Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Sigara Böreği (Büyük Porsiyon)
Sebzeli Tavuk Çorbası
Profiterol (Videolu)
Fransız Kurabiyesi
Kremalı Peynirli Tartonelli
Orman Merveli Turta
Hdabla | © 2025 |