Tavuk Ciğeri

Tavuk Ciğeri Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket tavuk ciğeri
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • Yarım tatlı kaşığı karabiber

Tavuk Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavamıza yağı ekleyip ısınınca soğanı ve biberi koyalım.
  2. Diriliğini kaybedene kadar pişirelim.
  3. Daha sonra üzerine güzelce yıkadığımız ciğerleri ekleyelim.
  4. Ciğerler suyunu çekince baharatları ekleyelim.

Afiyet olsun 🙂

Tavuk Ciğeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Atıştırmalık Milföy Çıtırı
Kabak Salatası
Tavuk Baget (Tom ve Jerry’nin Meşhur Tavuk Bageti)
Kumkat Reçeli
Ekşili Köfte
Çilekli Limonata
Hdabla | © 2025 |