Ganajlı Magnolia Tarifi (Yumurtasız)
Ganajlı Magnolia Tanımı (Yumurtasız) İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- 3 yemek kaşığı nişasta (mısır yahut buğday)
- 2 yemek kaşığı un
- 1 paket toz krem şanti
- 1 paket bebe bisküvisi (rondodan geçirilmiş)
- Çilek yahut muz
Ganaj için;
- 1 paket sıvı krema
- 2 paket tablet çikolata (sütlü yahut bitter)
Ganajlı Magnolia Tanımı (Yumurtasız) Nasıl Yapılır?
- Tencereye süt, şeker, nişasta ve unu ekleyin. Düzgünce karıştırın.
- Orta ateşte daima karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
- Ocaktan alın, vanilya ve toz krem şantiyi ekleyip karıştırın.
- Kuplara yahut kaselere bir kat muhallebi, bir kat bisküvi olacak biçimde paylaştırın.
- Aralara çilek yahut muz dilimleri ekleyebilirsiniz.
- Ganaj için; bir tencereye kremayı alın ve orta ateşte kaynayana kadar pişirin.
- Krema kaynayınca ocağı kapatın ve çikolataları kremanın içine koyarak erimesini sağlayın.
- Son olarak magnoliaları ganaj ile kaplayın ve buzdolabında en az 2 saat soğutun. Afiyet olsun!
İpuçları:
1-Muhallebinin kıvamı koyu olursa biraz daha süt ekleyebilirsiniz.
2-Bisküvi olarak dilediğinizi kullanabilirsiniz.
2-Meyve olarak çilek, muz yahut dilediğiniz öteki bir meyveyi kullanabilirsiniz.
Ganajlı Magnolia Tanımı (Yumurtasız) Fotoğraflı Yapılışı








