Bal Kabaklı Muhallebi

Bal Kabaklı Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 dilim bal kabağı
  • 1 tatlı kaşığı irmik
  • yarım çay bardağı su
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı tahin

Bal Kabaklı Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bal kabağını buharda yumuşatıyoruz akabinde çatalla eziyoruz.
  2. Su ve irmiği de ocakta kaynatıyoruz ve bal kabağına ekliyoruz.
  3. Yoğurt ve tahini de birebir kaseye ekleyince muhallebimiz hazır.

Bal Kabaklı Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Patates Graten
Yoğurtlu Kırmızı Köz Biber
Ayva Tatlısı
Çeşm-i Nigar Çorbası
Kupta Muhallebili Kedi Dili
Kolay Çi Börek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet