Bal Kabaklı Muhallebi

Bal Kabaklı Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 dilim bal kabağı
  • 1 tatlı kaşığı irmik
  • yarım çay bardağı su
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı tahin

Bal Kabaklı Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bal kabağını buharda yumuşatıyoruz akabinde çatalla eziyoruz.
  2. Su ve irmiği de ocakta kaynatıyoruz ve bal kabağına ekliyoruz.
  3. Yoğurt ve tahini de birebir kaseye ekleyince muhallebimiz hazır.

Bal Kabaklı Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Acai Bowl
Orman Meyveli Chessecake
Fırında Karnabahar
Tam Kıvamında Elmalı Kurabiye
Çıtır Peynir Çubukları
Antep Fıstıklı Muffin
Hdabla | © 2025 |