Et Güveç

Et Güveç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg dana eti
  • 15 adet arpacık soğan
  • 2 adet kapya biber
  • 4 adet yeşil biber
  • 5-6 adet sarımsak
  • 3 adet büyük kabuğu soyulmuş pembe domates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 en küçük çay bardağı su
  • 1 en küçük çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber

Et Güveç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etleri kuş başı doğrayıp güveç tenceresine alalım. Biberleri ve domatesleri küp küp doğrayıp tenceremize ekleyelim.
  2. Daha sonra kalan bütün materyalleri de güveç tenceresine ekleyip güzelce karıştıralım. Üzerine tereyağı kesimleri yerleştirip, folyo ile kapatalım kapağını kapatalım.
  3. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında denetimli bir halde 2 saat pişirelim.

Et Güveç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Tavuk Patates
Yayla Çorbası
En Pratiğinden Çiğ Köfte
Kalamar Tava Ve Tarator sos
Maden Sulu Kek
Pekmezli Kabak Tatlısı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet