Kaşarlı Mantar Graten (Videolu)

Kaşarlı Mantar Graten Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram mantar
  • 1 adet soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1/2 (yarım) çay bardağı su
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı zerdeçal
  • Tuz
  • Üzeri için; rendelenmiş kaşar

Kaşarlı Mantar Graten Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavada sıvı yağ ile soğan ve biberleri kavuralım. Üzerine doğranmış mantarları ekleyelim. Sarımsakları rendeleyelim. Mantarları biraz kavuralım.
  2. Üzerine baharatları ve tuzunu ekleyelim. Salçayı da ekleyip biraz kavuralım.
  3. Mantar suyunu çektiyse yarım çay bardağı suyu ek edelim. Bir iki dakika daha kaynatıp altını kapatalım. Bir borcama alalım.
  4. Üzerini rendelenmiş kaşar ile kapatalım. Evvelce ısıtılmış fırında 200 derece de üzeri kızarana kadar pişirelim.

Kaşarlı Mantar Graten Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dubai Çikolatası
Şerit Poğaça
Pamuk Gibi Peynirli Börek
Frambuazlı Trileçe Tarifi
Çikolatalı Tavuk Göğsü (Videolu)
Köstebek Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet