Kırmızı Pancar Salatası

Kırmızı Pancar Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet küçük uzunluk kırmızı pancar
  • 1/2 (yarım) demet dereotu (kıyılmış)
  • 1 su bardağı mısır
  • 4 adet kornişon salatalık turşusu
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Nar ekşisi
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1/2 (yarım) adet limon suyu

Kırmızı pancar salatasının üzeri için:

  • 1 kol dereotu

Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kırmızı pancar salatası için pancarı soyun ve tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyip yumuşayana kadar yaklaşık 15 dakika haşlayın.
  2. Pancarları dilediğiniz üzere doğrayın.
  3. Limon suyu, ezilmiş sarımsak, tuz ve zeytinyağını karıştırma kabına alın.
  4. Üzerine doğradığınız pancarları, mısır ceviz ve maydanozu ekleyin ve karıştırın. Afiyetler olsun.

Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dağ Eriği Ekşili Köfte (Kızılcahamam Yöresi)
Mozaik Pasta
Armutlu Havuçlu Yoğurt Püresi
Tavuklu Sebzeli Pilav
Etli Noodle
Valute Soslu Ravioli
Hdabla | © 2025 |