Havuçlu Cezerye

Havuçlu Cezerye Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet havuç
  • 5 adet bebe bisküvisi
  • 1 çay kaşığı pekmez

Havuçlu Cezerye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce havuçları haşlayıp çatalla ezelim.
  2. Bisküvileri toz haline getirelim.
  3. Tüm materyalleri karıştırılarak top haline getirelim.
  4. Kıvama nazaran bisküviyi arttırabilirsiniz.

Havuçlu Cezerye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Saçın Üstünde Yumuşacık Gözleme Tarifi
Sütlü Kaşık Dökmesi
Nefis Ezogelin Pilavı
Tuzlu Kurabiye
Bal Kabaklı Muhallebi
Taş Gibi Yoğurt Mayalama (Videolu)
Hdabla | © 2025 |