Kırmızı Biber Sarma

Kırmızı Biber Sarma Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet kapya biber
  • 100 gram beyaz peynir
  • 1 yemek kaşığı dolusu labne peynir
  • 10 kısım maydanoz
  • 1 kase iri çekilmiş ceviz

Üzeri için;

  • Biraz zeytinyağ ve kırık ceviz taneleri

Kırmızı Biber Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kapya biberleri yıkayıp ortalarına çizik atıp evvelden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 20 dakika közleyin.
  2. Biberler közlenirken iç dolgusunu hazırlayın.
  3. Bunun için peyniri ezin ve bir kaseye alın, labne peynir, maydanoz ve ceviz içini ekleyip yeterlice karıştırın.
  4. Fırından çıkan biberlerin üzerine bir bez örtüp soğuyana kadar bekletin, bu kabukların kolay soyulmasını sağlayacaktır.
  5. Kabuklarını soyduğunuz biberlerin çekirdeklerini ayırın.
  6. Biberleri ikiye bölün.
  7. Uç tarafına hazırladığınız içten koyup sarın.
  8. Üzerine zeytinyağı ve kırılmış ceviz serpip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun 😋.

Kırmızı Biber Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Terbiyeli Sebze Çorbası
Patlıcanlı Biberli Poğaça
Ekşili Köfte
Bulut Kek
Ayvalık Tostu
Sebzeli Tavuk Çorbası
Hdabla | © 2025 |