Çubuk Pankek

Çubuk Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 su bardağından 1 parmak az un
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu

Çubuk Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Çıkma kapına bir adet yumurta ve bir yemek kaşığı şekeri bırakıp karıştırıyoruz.
  2. Üzerine yarım su bardağı sütü ve unu ekliyoruz tekrardan karıştırıp bir paket vanilyayı ve kabartma tozunu ekliyoruz.
  3. Bu süreç sırasında yanmaz tava kullanıyoruz tavanın altına yapışmaması için yağ sürüyoruz ve kendinize nazaran küçük küçük yapıyoruz.
  4. Kreplerimiz üstü kabardıktan sonra tabakları alıyoruz.
  5. Çöp şişlerimizi kullanarak muz, çilek, kivi ,elma isteye bağlı meyveleri takıyoruz ve üstüne çikolatayı döküyoruz afiyet olsun.

Çubuk Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bagel
Antep Bayram Pasta Hazırlığı
Kıymalı Mantılı Salata ( Diyet Akşam Yemeği )
Chocolate Cips Cookies (Pastaya Alternatif) (Videolu)
Yeni Gelin Davet Sofrası Tadında
Kaşarlı Kabak Sandal
Hdabla | © 2025 |