2 Kişilik Pankek Tarifi

2 Kişilik Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 çorba kaşığı toz şeker
  • Yarım su bardağı süt (200ml bardak ölçüsü ile)
  • 1 su bardağından bi parmak eksik un
  • 1 pk kabartma tozu
  • 1 pk vanilya

2 Kişilik Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri karıştırıyoruz.
  2. Eriyince öteki gereçlerimizi ekliyoruz.
  3. Son olarak da kabartma tozu vanilya ekleyerek dışarıdan içeriye spatula ile karıştırıyoruz.
  4. Kızdırdığımız az yağlı tavamıza ister kaşık ister hamur dağıtıcı ile hamurumuzu döküyoruz.
  5. Hafiften kabarmaya göz göz olmaya başladığı anda çeviriyoruz. 🥞.
  6. Bu pişirme etabında süratli ve dikkatli olmak lazım fazla göz göz olan pankeklerimiz yanmak üzere de olabilir daima çevirerek denetim etmek koşul.
  7. İster reçeller ile ister çikolatalarınızla isterseniz de sade formda dilediğiniz üzere tercih edebilirsiniz. Deneyenlere şimdiden afiyet ollsuuunnnn💖💖.

2 Kişilik Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bazlama (Lavaş)
Kahvaltıların Vazgeçilmezi Mıhlama
Ekşili Bamya (Zeytinyağlı)
Çilek Reçeli
Şekilli Kurabiye
İmam Bayıldı Tadında Patlıcan Yemeği
Hdabla | © 2025 |