Kereviz Mezesi

Kereviz Mezesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1.5 adet kereviz
- 1 adet yeşil elma
- 1 adet portakal
- 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
- Tuz
- Yarım portakal suyu
Kereviz Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak kerevizlerimizi ve yeşil elmamızın kabuklarını soyup rendeleyelim.
- Hepsini bir kaseye alalım ,arkasından yoğurt,tuz ve ben yarım portakal suyuda eklendim tanımıma daha fresh bir tat veriyor ve tuz ekleyim hepsini karıştıralım.
- Portakalımızı dilimleyip üzerine yaptığımız mezemizi koyalım ,en sonn üzerine ceviz koydum ben siz dere otuda koyabilirsiniz.
Mezemiz hazır afiyet şifa olsun şimdiden:) benim üzere kereviz sevmeyenler bence denenir bir tanım :).
Kereviz Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


