Doyurucu Ek Gıda

Doyurucu Ek Besin Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük tatlı patates
  • 1/2 (yarım) kabak
  • 3-4 tomurcuk karnabahar
  • 3-4 tomurcuk brokoli
  • 1 küçük havuç
  • 1 çorba kaşığı tel şehriye
  • Üstünü geçecek kadar içme suyu
  • 1 yemek kaşığı gerçek zeytin yağı

Doyurucu Ek Besin Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yıkadığımız zerzevatları tencereye alalım.
  2. İçme suyu, tel şehriye ve zeytin yağını ekleyelim.
  3. Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirelim.
  4. Ilıdıktan sonra blenderdan geçirelim.

Şimdiden bebişlere afiyet olsun❤️ not: daha akışkan olmasını isterseniz su eğini arttırabilirsiniz.

Doyurucu Ek Besin Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kalpli Kurabiye (14 Şubat Sevgililer Günü Kurabiyesi)
Akşam Menüsü
Bebe Bisküvili Pekmezli Mama +6 Ay
Somonlu Salatalık Salatası
Taze Fasulye Kızartması ( Yumurtalı )
El Açması Balkabağı Böreği
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet