Doyurucu Ek Gıda

Doyurucu Ek Besin Tanımı İçin Malzemeler
- 1 küçük tatlı patates
- 1/2 (yarım) kabak
- 3-4 tomurcuk karnabahar
- 3-4 tomurcuk brokoli
- 1 küçük havuç
- 1 çorba kaşığı tel şehriye
- Üstünü geçecek kadar içme suyu
- 1 yemek kaşığı gerçek zeytin yağı
Doyurucu Ek Besin Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yıkadığımız zerzevatları tencereye alalım.
- İçme suyu, tel şehriye ve zeytin yağını ekleyelim.
- Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirelim.
- Ilıdıktan sonra blenderdan geçirelim.
Şimdiden bebişlere afiyet olsun❤️ not: daha akışkan olmasını isterseniz su eğini arttırabilirsiniz.
Doyurucu Ek Besin Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

