San Sebastian

San Sebastian Tanımı İçin Malzemeler
- 3 yumurta+ 1 yumurtanın beyazı ( toplam 4 yumurta)
- 1,5 su bardağı pudra şekeri
- 400 gram labne
- 400 gram tam yağlı taze peynir
- 200 gram kaymak
- 1 kutu krema
- 1 yemek kaşığı mısır nişastası (20 gram)
- 1 su bardağından bir parmak eksik un (90 gram)
- 1 paket vanilya
San Sebastian Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle yumurtalar ve pudra şekerini güzelce çırpıyoruz.
- Ayrı bir yerde taze peyniri spatula yardımı ile güzelce eziyoruz krema kıvamı alana dek akabinde labneyi ekleyip el çırpıcısı ile güzelce birbirine karışmasını sağlıyoruz.
- Kaymak ve kremayı ekliyoruz çırpmaya devam ediyoruz.
- Un, vanilya ve nişastayı ekleyip toprak kalmayana kadar el çırpıcısı ile çırpıyoruz.
- Kenarda bekleyen yumurta karışımını da ekleyip sarı renk beyaza dönene kadar karıştırıyorsunuz.
- Fırını 250 derece fanlı ayarda evvelce ısıtıp 27 cmlik kelepçeli kek kalıbına yağlı kağıt serip fazlalıkları kesiyoruz.
- Karışımı döküp sıcak fırına veriyoruz tam 20 dakika pişiriyoruz.
San Sebastian Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
