Meyveli Cupcake

Meyveli Cupcake Tanımı İçin Malzemeler

Bardak ölçüsü 200 ml

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı bir parmak eksik sıvı yağ
  • 1 su bardağı bir parmak eksik yoğurt
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı un +2 dolu yemek kaşığı

Üzeri için;

  • Çilek
  • Frambuaz

Meyveli Cupcake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurma kabına yumurta ve şekeri dökerek rengi beyazlaşana kadar çırpın.
  2. Ardından vanilya ,yağ ve yoğurdu ek edip tekrar çırpın .
  3. Son olarak un ,kabartma tozunu döküp karıştırın.
  4. Hamurunuzu kalıplara döküp üzerlerine istediğiniz meyvelerden serpiştirin ( ben dondurulmuş meyve kullandım )
  5. Önceden ısıtmış olduğunuz 180 derece fırında 40 dakika pişirin.
  6. Fırından çıkardığınız kekiniz ılıdıktan sonra üzerlerine pudra şekeri serpiştirerek servis edebilirsiniz.

Puf puf yumuşacık bir cupcakek oluyor. Affet olsun🌸.

Meyveli Cupcake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokum Gibi Etiyle Hünkar Beğendi
İrmiksiz Şekerpare (Tam Tutuyor Mutlaka Deneyin)
Nefis Tadı İle Perde Pilavı
Tatlı Çorba
Gaziantep’in Meşhur Yemeklerinden Şiveydiz
Bebekler İçin Bağışıklık Güçlendirici Lezzetli Mama
Hdabla | © 2024 |