Lokanta Usulü Nefis Ezme Tarifi

Lokanta Yolu Nefis Ezme Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 büyük uzunluk soğan
  • 2 adet domates
  • 2 adet salatalık
  • 1 demet maydanoz
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 yemek kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Yarım yemek kaşığı domates salçası
  • 1 adet limon

Lokanta Adabı Nefis Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak soğanları rondodan geçiriyoruz ,daha sonra elimizde suyunu sıkıp kaba alıyoruz .
  2. Domates ve salatalıkları da rondodan geçirip onuda ekliyoruz ve ince ince doğradığımız maydanozu ekliyoruz.
  3. Üzerine baharatları, salçayı ,zeytinyağını ,tuzunu ve limon suyunu ekleyip bir hoş rengini alana kadar karıştırıyoruz.
  4. Daha sonra ezmemiz servise hazırdır ,şimdiden deneyen herkese afiyet olsun hakikaten çok pratik ve lezzetli bir tanım. Denemenizi tavsiye ederim 👌🍅🥒🧅.

Lokanta Yöntemi Nefis Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokum Et Kavurma
Sebzeli Sulu Köfte
Damakta İz Bırakan Fırında Tahinli Muhallebi (Videolu)
Fırında Patates Püreli Soslu Tavuk Köfte
Çikolatalı Cookies
Balık Yanına Pancarlı Kış Salatası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet