Nohutlu Karnabahar

Nohutlu Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk karnabahar
  • 1 büyükçe kuru soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • Küçük bir kase haşlanmış nohut
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağ
  • Yarım limon suyu
  • Pulbiber
  • Tuz

Nohutlu Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı yıkayalım.
  2. Küçük modüllere ayıralım.
  3. Diğer tarafta tencereye kıymayı koyalım ,kavrulunca küçük doğradığımız soğanları ve havucu ekleyip kavuralım .
  4. Salçayı koyup bir iki çevirelim .
  5. Karnabaharı, küçük doğradığımız patatesi ve nohutu ,tuzu, biberi ekleyin.
  6. Bir iki çevirip üzerini geçmeyecek kadar kaynar su ekleyip ,yarım limon sıkıp pişirelim.

Nohutlu Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nemli Limonlu Kek (Glazürlü)
Düdüklüde Zeytinyağlı Fasulye Meze
Buzluk Böreği
Yumuşacık Patatesli Rulo Poğaça
Doğum Günü Pastası
Cupta Kayısı Soslu Muhallebi
Hdabla | © 2024 |