Etli, Yumurtalı Soğanlama (Köy Tereyağlı)

Etli, Yumurtalı Soğanlama (Köy Tereyağlı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 tabak pişmiş et
  • 1yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı bul biber
  • 4,5 adet orta uzunluk soğan
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı köy tereyağı (tereyağ yoksa sıvı yağ kullanabilirsin yarım çay bardağı)

Etli, Yumurtalı Soğanlama (Köy Tereyağlı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel soğanlarımızı küp küp doğrayalım.
  2. Tenceremize tereyağ ekleyelim ben köy tereyağı kullandım olmayan sıvı yağ kulanabilir.
  3. Doğradımız soğanı ekleyelim güzelce kavuralım.
  4. Kavrulduktan sonra pişmiş etimizi ekleyelim, salçamızı ,baharatları ekleyelim 5 dk pişmeye bırakalım.
  5. Piştikten sonra sonra yumurtamızı ekleyip 2 dk bekletelim ve yemeğimiz hazır.

Afiyet olsun denemeniz lazım çok hoş 😋.

Etli, Yumurtalı Soğanlama (Köy Tereyağlı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Güllaç
Fit Wasa Gofret
Mini Bazlama
Avokadolu Enginar Dolması
Cheesecake Tadında Kek (Videolu)
Zeytinli Kurabiye
Hdabla | © 2024 |