Diyet Sebze

Diyet Zerzevat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kabak
  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 dilim peynir yada lor
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı un
  • Dereotu
  • Maydanoz
  • Tercihen yeşillik ( dereotu,maydanoz)

Diyet Zerzevat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabak rendelenir ve suyu sıkılır.
  2. Bir kaba sıktığımız kabak ,yoğurt, peynir, yağ ,baharat ve dereotu eklenir ve çırpılır.
  3. Yoğun bir kıvam alan materyallerimiz yağlı kağıt serilen tepsiyle fırına atılır :).
  4. 180 derecede kızarana kadar pişirilir.
    Diyet yapan arkadaslara ögun önerisi olsun.
    Kızartma kadar lezzetli ❤️.
    Dilerseniz bir yemek kaşığı tam buğday unu eklersiniz. Doyuruculuğu artacaktır.

Diyet Zerzevat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karamelize Soğan Mezesi
Domates Çorbası
Patatesli Galeta Unlu Soslu Çıtır Börek
Etli Kabak Yemeği
Yacan Aşı Çorbası
Ek Gıda Dönemi Bulgur Pilavı
Hdabla | © 2025 |