Armutlu Muhallebi

Armutlu Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet armut
  • 1 su bardağı su
  • 2 tatlı kaşığı pirinç unu
  • 2 bebek bisküvisi

Armutlu Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Armudu cam rende ile rendeleyip bir kaseye alıyoruz.
  2. Pirinç unu ve suyu ocakta birkaç dakika kaynatıyoruz ve kaseye ekliyoruz.
  3. Bebek bisküvisini parçalayıp ekliyoruz ve püremiz hazır.

Not: püre pütürcüklü olduğundan 7. Ay sonrası için tavsiye edilir.

Ben pürenin yanına tahin + pekmez ve labne hazırladım doyurucu bir kahvaltı oldu🌸.

Armutlu Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Terbiyeli Tavuk Çorbası
Girit Usulü Kabak Sıyırma
Kelle Paça Çorbası
Elmalı Kurabiye
Kadayıf Sarma (Arda’nın Mutfağı)
Çikolata Bombası Brownie
Hdabla | © 2025 |