Mantı Çorbası

Mantı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • Az sıvı yağ
  • 1.5 yemek kaşığı salça
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 paket mantı
  • Kuru nane
  • Tuz

Mantı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru soğanı minik ince kıyılmış doğrayın.
  2. Yağda güzelce kavurun.
  3. Kavrulmaya yakın salça ekleyin ,birlikte kavurun .
  4. Nohut ve mantıyı koyun karıştırın.
  5. Kuru nane ,tuz ve sıcak su ekleyip karıştırın ,kaynamaya bırakın afiyet olsun😊.

Mantı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Kesme Yöntemiyle Lahana Sarması (Videolu)
Pandispanya
Kıymalı Makarna Mantısı
Mini Sünger Poğaça
Nefis Bol Soslu Islak Kek Tarifi
Pancarlı Mor Lahana Turşusu
Hdabla | © 2024 |