Mantı Çorbası

Mantı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • Az sıvı yağ
  • 1.5 yemek kaşığı salça
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 paket mantı
  • Kuru nane
  • Tuz

Mantı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru soğanı minik ince kıyılmış doğrayın.
  2. Yağda güzelce kavurun.
  3. Kavrulmaya yakın salça ekleyin ,birlikte kavurun .
  4. Nohut ve mantıyı koyun karıştırın.
  5. Kuru nane ,tuz ve sıcak su ekleyip karıştırın ,kaynamaya bırakın afiyet olsun😊.

Mantı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Patlıcan Katları
Milföy Tabanlı Ispanaklı Mantarlı Kiş Çok Pratik
Şambali (Glutensiz)
Yayla Çorbası
Bebek 4 Kaşık Çorbası
Pasta Görünümlü İrmik Helvası (Muhallebili)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet