Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 kilo bal kabağı
  • 2,5 su bardağı toz şeker

Üzeri için:

  • Tahin
  • Ceviz

Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kabaklarımızın kabuklarını soyalım ve içindeki çekirdeklerini temizleyelim.
  2. İri dilimleyip üzerine toz şekerimizi gezdirelim.
  3. Ocağın küçük gözünde kısık ateşte 40 dk yavaş yavaş pişirelim.
  4. Tatlımız piştikten sonra soğumaya bırakalım üzerine tahinimizi ve cevizimizi gezdirelim.

Servise hazır afiyet olsun 🤗.

Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Domatesli Omlet
Milföy Waffle
Bütün Portakal Keki
Kuş Üzümlü Zeytinyağlı Sarma
Tavuk Ciğeri Tarifi
Fit Tiramisu
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet