Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 kilo bal kabağı
  • 2,5 su bardağı toz şeker

Üzeri için:

  • Tahin
  • Ceviz

Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kabaklarımızın kabuklarını soyalım ve içindeki çekirdeklerini temizleyelim.
  2. İri dilimleyip üzerine toz şekerimizi gezdirelim.
  3. Ocağın küçük gözünde kısık ateşte 40 dk yavaş yavaş pişirelim.
  4. Tatlımız piştikten sonra soğumaya bırakalım üzerine tahinimizi ve cevizimizi gezdirelim.

Servise hazır afiyet olsun 🤗.

Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Kaşarlı Kuşkonmaz
Fırında Pratik Patates Tava
Guletensiz Havuçlu Tarçınlı Cevizli Kek
Tel Kadayıflı Muhallebi
Tam Ölçülü Suffle Tarifi
Lotuslu Cookie Tarifi
Hdabla | © 2025 |