Domates Çorbası (Kolay)

Domates Çorbası (Kolay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 kavanoz domates sosu
  • 1 litre sıcak su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • 1 paket krema (isteğe bağlı)

Domates Çorbası (Kolay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye yağları ekleyin.
  2. Yağlar eriyince unu ekleyip kavurun.
  3. Ardından salça ve domatesleri ekleyip kavurmaya devam edin.
  4. Sıcak suyu da ekleyip kaynatın.
  5. Kaynadıktan sonra altını kapatıp pürüzsüz olana kadar blendırdan geçirin.
  6. Son olarak ocağa tekrar alın baharatları ve kremayı ekleyip 1-2 dakika daha kaynatıp ocaktan alın.
  7. Rendelenmiş kaşar ile servis edebilirsiniz afiyet olsun.

Domates Çorbası (Kolay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dubai Pastası
Kumlu Çikolatalı Pasta
Elmalı Tart
Cevizli Patlıcan Mezesi (Nigvziani Badrijani) Gürcü Mutfağı
Buzluk İçin Karnıyarık Böreği (Videolu)
Fırında Sebze
Hdabla | © 2025 |