Mısır Ekmeği

Mısır Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gr buğday un
  • 500 gr beyaz un
  • 300 gram mısır unu
  • 1 paket maya
  • 4 çay kaşığı tuz
  • Ilık su

Mısır Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un, maya ve tuzu ılık suyla yoğuralım ,hamurumuz sert olacak.
  2. Tepsiye yayalım yaklaşık 1. 5 saat mayalandıralım.
  3. 200 derece de yaklaşık 40-50 dk ortası pişirelim.

Mısır Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lahana Kapuska
Crumbl Cookies
Erzurum Ketesi
Güllaç ( Tam Ölçülü Enfes )
Akşam Yemeği Menüsü
Ramazan Pidesi ( 1 Ölçüden 2 Adet Çıkıyor )
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet