Lavaş

Lavaş Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 su bardağı un
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 su bardağı sıcak su

Lavaş Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri yoğurma kabına alalım ve yoğuralım 30 dakika hamuru dinlendirelim.
  2. Sonra 16 eşit beze yapalım bol unla oklava yahut merdaneyle açalım.
  3. Kızgın bir tavada gerili önlü pişirelim servis tabağına alalım afiyet olsun 😋😋😋.

Lavaş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kereviz Salatası (Süslü)
Kuru Domatesli Spagetti
Portakallı Fındıklı Kek
Pratik Hızlı Tarhanalı Yoğurt Çorbası (Bebekler İçin)
Mickey’li 2 Yaş Butik Kurabiye
Zeytinyağlı Sarma
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet