Lavaş

Lavaş Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 su bardağı un
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 su bardağı sıcak su

Lavaş Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri yoğurma kabına alalım ve yoğuralım 30 dakika hamuru dinlendirelim.
  2. Sonra 16 eşit beze yapalım bol unla oklava yahut merdaneyle açalım.
  3. Kızgın bir tavada gerili önlü pişirelim servis tabağına alalım afiyet olsun 😋😋😋.

Lavaş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ganajlı Magnolia
Probiyotikli Deposu Kefirli Muzlu Pankek
Milföy Böreği
Sandiviç Poğaça (Videolu)
Köfte Harcı Olmadan Izgarada Anne Köftesi
Anne Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |