Pide İçi

Pide İçi Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram yarım yağlı kıyma
  • 4 tane büyük soğan
  • 4 tane yeşil biber
  • 2 tane kapya biber
  • 1/3 su bardağı zeytinyağı
  • 1 tane orta uzunluk şişe domates konservesi (yoksa 3-4 tane domates)
  • Kaşar peynir(isteğe bağlı)
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Toz kırmızı biber
  • Kimyon

Pide İçi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanlar incecik doğranıp,satırdan geçirilir. (dilerseniz robottan geçirip suyunu sıkabilirsiniz lakin bu formda suyu içinde kalıyor ve daha lezzetli oluyor. ).
  2. Biberlerde incecik doğranır.
  3. Kıyması eklenir.
  4. Sonrasında yağı,domates sosu,baharatları ve rendelenmiş kaşarı eklenir.
  5. En son çokça sevgi ve dualar eşliğinde mahalle lokantasına götürülür.
  6. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

Pide İçi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Avcı Kebabı
Yalancı Su Böreği (Hepsinden Daha Kolay)
Latte Magnolia
Katı Yağsız Kıyır Kıyır Üzümlü Anne Kurabiyesi
Kafedekilerden Farksız Evde Latte Yapımı
Rulo Poğaça
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet