Pide İçi

Pide İçi Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram yarım yağlı kıyma
  • 4 tane büyük soğan
  • 4 tane yeşil biber
  • 2 tane kapya biber
  • 1/3 su bardağı zeytinyağı
  • 1 tane orta uzunluk şişe domates konservesi (yoksa 3-4 tane domates)
  • Kaşar peynir(isteğe bağlı)
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Toz kırmızı biber
  • Kimyon

Pide İçi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanlar incecik doğranıp,satırdan geçirilir. (dilerseniz robottan geçirip suyunu sıkabilirsiniz lakin bu formda suyu içinde kalıyor ve daha lezzetli oluyor. ).
  2. Biberlerde incecik doğranır.
  3. Kıyması eklenir.
  4. Sonrasında yağı,domates sosu,baharatları ve rendelenmiş kaşarı eklenir.
  5. En son çokça sevgi ve dualar eşliğinde mahalle lokantasına götürülür.
  6. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

Pide İçi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Pasta
Şehriye Rüyası Salata
Çıtır Tavuk (Fast Foodlarda Yediklerinizden Daha Güzel)
Bisküvili Dondurma (Kesinlikle Denemelisiniz)
Pane Kalamar
Patatesli Gül Böreği (Gerçekten Çok Kolay)
Hdabla | © 2025 |