Kuru Reyhan Şerbeti

Kuru Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı kurutulmuş reyhan
  • 1 tatlı kaşığı limon tuzu
  • 1.5 su bardağı toz şeker(200ml bardak ölçüsü)
  • 10 adet karanfil
  • 2 adet kabuk tarçın
  • 2 lt kaynar su

Kuru Reyhan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sürahiye reyhanı, limon tuzunu ve kaynar suyu aktarıp güzelce karıştırıyoruz. Bu kademede reyhan rengini veriyor.
  2. Ardından şeker, tarçın ve karanfilleri de atıp karıştırıyoruz, güzelce soğumaya bırakıyoruz. Afiyet olsun ☺️.

Kuru Reyhan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mısırlı Yoğurtlu Makarna
Beyaz Çikolatalı Fındıklı Bisküvi Pastası
Elmalı Kereviz Salatası
Orman Meyveli Kup
Kıymalı Patates Kavurması (Yufka Ekmekle Harika Bir Piknik Menüsü)
Avakadolu Smoothie
Hdabla | © 2025 |